Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλώς ήλθες στοFTML

Αυτή είναι μια περίεργη σελίδα. Είναι απελευθερωτική. Δεν έχει διαφημίσεις για να σε πείσουν ότι πρέπει να αγοράσεις πράγματα. Δεν υπάρχει κουμπί «donation» γιατί δεν θέλω ούτε δεκάρα από τα λεφτά σου, παρόλο που δεν είμαι πλούσιος.

Αν και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πολύ πλούσιος. Και αυτό γιατί έχω φίλους, τόσο πραγματικούς όσο και cyber. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζομαι και θα χρειαστώ ποτέ.

Η αλήθεια επίσης είναι ότι αυτή η σελίδα είναι εντελώς απλή και κενή αισθητικής, τόσο που θα αναρωτιέσαι το γιατί κάθεσαι ακόμα εδώ. Θα σου πω εγώ το γιατί.

Βρίσκεσαι εδώ για να πάρεις το καλύτερο δώρο που εγώ και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να σου δώσει. Την ελευθερία σου. Την ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. Την ελευθερία να πάρεις την ευθύνη της ζωής σου στα δικά σου χέρια και (με την προϋπόθεση ότι δεν θα λειτουργήσεις εις βάρους της ελευθερίας κάποιου άλλου) να έχεις μια γλυκιά συνέχεια για την υπόλοιπη ζωή σου.

Ελευθερία από τον εκφοβισμό και των διωγμό της αστυνομίας. Ελευθερία από τους δικαστικούς νόμους. Ελευθερία από εκείνους του σοβαροφανείς φακέλους αλληλογραφίας που εμφανίζονται στο κατώφλι του σπιτιού σου όταν είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι. Εκείνους με το παράθυρο που δείχνει (αυτό που φαίνεται αλλά δεν είναι) το όνομα σας με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Ελευθερία από την ζωή της Μέγιστης Απάτης

Και σου δίνω αυτό το δώρο ελεύθερα έτσι όπως το πήρα και εγώ από άλλους, και με ευχαρίστηση. Το δώρο της γνώσης του πως μπορείς να γίνεις και εσύ, Ελεύθερος άνθρωπος (FreeManOnTheLand)

Τι είναι ο Ελεύθερος Άνθρωπος? Δεν είναι κάποιος που μένει εκτός νόμου. Κανείς δεν είναι εκτός νόμου. Αυτό που διαβάζετε δεν είναι πρόταση αναρχίας.

Εξαρτάται από το τι ερμηνεία δίνεις στην λέξη «Νόμος».

Εκεί βρίσκεται το μυστικό. Αυτό που σου έμαθαν, αυτό που σε έκαναν να υποθέτεις ότι είναι ο νόμος στην πράξη δεν υπάρχει.

Αυτή είναι η Μεγάλη Απάτη. Ο χίτλερ είχε δίκιο. «Ο κόσμος μόνο τότε θα πιστέψει σε ένα ψέμα, όταν αυτό είναι αρκετά μεγάλο»

Όταν κατανοήσεις την απάτη, και το είναι στην πραγματικότητα ο νόμος, τότε θα καταλάβεις πόσο γελασμένος είσαι, εσύ και οι γονείς σου και όλοι όσοι σε γνωρίζουν.

Θα κατανοήσεις ότι, χωρίς να προκαλείς κακό ή απώλεια σε κάποιον, χωρίς να προκαλέσεις την ειρήνη και χωρίς να μεταχειριστείς ψέματα στις υποσχέσεις σου και στις συμφωνίες σου, έχεις την δυνατότητα και το δικαίωμα ποτέ να μην καταλήξεις σε δικαστήριο, ότι και αν έχει γίνει. Και ακόμα και αν φτάσεις εκεί, μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμα σου και να ζητήσεις η δίκη να ακυρωθεί πριν καν αρχίσει. Ξεκίνα να διαβάζεις και πάρε τον έλεγχο της ζωής σου γιατί η γνώση της αλήθειας είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σε απελευθερώσει.

Ξεκινώντας να γράφουμε το αρχικό άρθρο βρήκαμε πολλά περισσότερα. Πρόσφατα βρήκαμε και ένα on lineβιβλίο που μπορείς να διαβάσεις. Και, για να είμαστε διαρκώς κοντά στις εξελίξεις αποκτήσαμε και φόρουμ.

Όπως συμβαίνει πάντα, προσέχετε μην σε κλέψουν. Τίποτα σε αυτή την σελίδα δεν θα έχει και δεν θα αποκτήσει τιμή αγοράς.

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν γίνεται διόρθωσε λίγο ένα ορθογραφικό στην αρχή που λέει "Καλώς ήλθες στοFTML" κάνε το "Καλώς ήλθες στο FMOTL" α και να σαι καλά για την μετάφραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κοιτάξετε το τρέχον σενάριο όσον αφορά τις επιχορηγήσεις για την επέκταση των μικρών επιχειρήσεων, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν προσφέρει άμεσες επιχορηγήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προγράμματα από την κυβέρνηση, μέσω των οποίων η SBA παρέχει επιχορηγήσεις για δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης που μπορεί να πραγματοποιήσει μια μικρή επιχείρηση. Στη συνέχεια, υπάρχουν έμμεσες επιχορηγήσεις με τη μορφή εγγυήσεων δανείων για μικρές επιχειρήσεις καθώς και επιδοτούμενα δάνεια, όπου λαμβάνετε δάνεια με μειωμένο επιτόκιο από την τράπεζα καθώς η κυβέρνηση πληρώνει μέρος του δανείου σας. Ή εάν αθετήσετε την πληρωμή του δανείου σας, η κυβέρνηση πληρώνει την τράπεζα για λογαριασμό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν άφθονες ευκαιρίες για χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων και επιχορηγήσεις μέσω του κ. Pedro και της εταιρείας χρηματοδότησής του. Προσφέρουν δάνειο με επιτόκιο 2%, το οποίο είναι πολύ προσιτό. Ως ιδιοκτήτης νεοσύστατης επιχείρησης, πρέπει απλώς να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο για τους επιχειρηματικούς σας στόχους.
    Επικοινωνήστε με τον κ. Pedro στο pedroloanss@gmail.com / Κείμενο Whatsapp: +1 863 231 0632 για δάνεια.
    Τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή